Retour en terugbetaling

We begrijpen dat het soms noodzakelijk kan zijn om producten te retourneren. Daarom willen wij ervoor zorgen dat dit proces zo eenvoudig mogelijk verloopt.

Retourprocedure: Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons opnemen om een retour aan te vragen. Wij zullen u vervolgens een retourformulier toesturen waarmee u uw retour kunt aangeven. Wij vragen u om het product in de originele verpakking en in nieuwstaat terug te sturen.

Terugbetaling: Zodra wij uw retour ontvangen en het product in goede staat is bevonden, zullen wij uw terugbetaling verwerken. Wij zullen uw terugbetaling binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde producten verwerken.

Als u vragen heeft over de retourprocedure of terugbetaling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice staat altijd klaar om u te helpen. Wij willen ervoor zorgen dat u tevreden bent met uw aankopen bij PowerMed en stellen uw feedback op prijs om onze service te verbeteren.

Kom in contact