Verzending

Bij PowerMed, een medische online groothandel, streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Wij begrijpen dat snelle verzending belangrijk is voor onze klanten, vooral in de medische sector.

Verzendopties: Wij bieden een standaard verzendoptie aan voor een kleine vergoeding en een snellere verzendoptie voor een extra kosten. Wij werken samen met betrouwbare vervoerders zoals DHL, PostNL, UPS, om ervoor te zorgen dat uw bestelling op tijd en in goede staat bij u aankomt.

Tracking: Wij houden u op de hoogte van uw bestelling door u een track en trace code te sturen zodat u uw bestelling kunt volgen. Zo kunt u altijd zien waar uw bestelling zich bevindt en wanneer u deze kunt verwachten.

Levertijd: Onze standaard levertijd is 1-2 werkdagen, soms kan het langer duren afhankelijk van uw locatie. Onze snelle verzendoptie garandeert een levering binnen 24 uur voor de meeste locaties in Nederland.

Neem gerust contact op met onze klantenservice als u vragen heeft over verzending of als er problemen zijn met uw levering. Wij stellen uw feedback op prijs om onze service te verbeteren.

Kom in contact